Stý příspěvek

Včera jsem si toho nevšiml a publikoval jsem stý příspěvek na tomto webu. Chtěl bych k tomu dodat jedu zásadní informaci, a to tu, že se i nadále můžete těšit na bezvadné kousky zkamenělých dřev, které čekají na dobu, kdy tu budou publikovány. Rovnou Vám mohu slíbit, že už teď jich mohu potvrdit tolik, že pokud se něco nestane a budu schopen dál tento web rozvíjet, budeme se tu scházet ještě několik let bez ztráty kytičky aniž by šla kvalita vystaveních vzorku nějak zásadně dolů.

A teď nějaké info k následujícímu dřevíčku. Je to kousek, který jsem před více než půl rokem sehnal od Jardy, pochází z Rakovnické pískovny a na danou lokalitu je velice netradiční. Co jsem měl možnost vidět dřeva z Hlavačova, tak všechna byla velice kvalitně prokřemenělá, nicméně tento kousek je naopak velice mikroporézní a jaksi mi do konceptu Hlavačovských dřev nezapadá. Jediné co má společného je velice omletý povrch. Každopádně je to velice povedený kus a ačkoliv bylo pracné ho vyleštit, nakonec se to podařilo a já si myslím, že je velice hezký.

_MG_0907

Hlavačov, rozměr 42×25,5×3,5 cm

Příspěvek byl publikován v rubrice Lokality, Rakovnicko a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

3 komentáře u „Stý příspěvek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *