Ultimatní kousek z Líní

Zase nám uteklo 14 dní a já tu mám jednu suprovou pecku z Líní. Lokalita Líně je prostě klasika, je to něco jako když se řekne Nová Paka,  pojem z Českého dřevníku, který je silně zakořeněný v myslích sběratelů zkamenělých dřev. Dalo by se říct, že kdo z dřevařů nebyl v Líních, ten jako by ani nežil. Tuny bílošedivých kouskú, které se tam válejí téměř všude, do toho černoši a sem tam mezi tím něco, co je absolutně vytržené z kontextu, jako kdyby to tam ani nepatřilo, tak přesně takové jsou Líně.

Dnes si tu tedy ukážeme tu největší klasiku z Líňských klasik, a to bílošedivý celotvar, který jsem opět získal od bratrů Vostatků. Možná to zní trochu nudně „klasika“, ale ona to je klasika, nicméně tak trochu ultimátní, protože takové kousky se jen tak nevidí a toto je prostě nářez, který si zaslouží veškerou pozornost. Takže, kluci děkuji a doufám, že budeme dál pokračovat na společné sběratelské a vyměňovací vlně. Fakt jste mi udělali radost.

Araukarit, Líně, 46x25x7 cm

Příspěvek byl publikován v rubrice Lokality, Plzeňsko a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *