Další zajímavý lepidostrobus

Měsíc nám utekl jak nic a já jsem se konečně dostal k tomu, abych napsal další článek. O tom, že nemám bohužel čas se už ani zmiňovat nebudu a rovnou se vrhneme na další kousek z Packého dřevníku. Já s Martinem jsem v poslední době měli strašně moc štěstí najednou, opravdu můžu říct, že takových zajímavých kusů co jsme v poslední době dokázali najít a nebo vykopat se jen tak nevidí. Mám z toho ohromnou radost a chtěl bych tím říct, že všichni máme šanci něco najít. Prostě nic nevzdávejte a nespoléhejte se na žádné řeči o tom, že je někde na nějaké lokalitě konec. Jsou to kecy a s velkým nasazením se stále můžete dostat na špičkové věci, které ani v dřívějších dobách neměli obdoby.

Konec přednášky a co, že to tu dnes máme. Je to kus rašeliny, který jsme vykopali v Podkrkonoší, konkrétně z notorický známé Nové Paky a okolí. Dle mého názoru je to stále velice zajímavý sbírkový kus Lepidostobusu, který byl přibližně do 50-60 pod povrchem. Jak vidíte stále je šance něco získat a ani nemusíte kopat do nějakých šílených hloubek. Tímto bych tento příspěvek ukončil a přeji Vám lovu zdar a ať se Vám daří.

IMG_2355

Příspěvek byl publikován v rubrice Lokality, Novopacko a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *