PF 2015

Vážení přátelé a příznivci zkamenělých dřev, blíží se konec roku a já bych vám chtěl popřát vše nejlepší do roku nastávajícího. Doufám, že nový rok přinese více stability a jistot do našich životů, protože co si budeme povídat, stávající situace ve světě, ale i doma mě dost značně znepokojuje a nelze ji přehlížet. Mě osobně se vesměs tato situace nijak zásadně nedotkla, kromě morálního aspektu, nicméně vidím, jak špatně se mají jiní. Bohužel nešťastné na tom je, že nejsme s tím schopni z hlediska normálního člověka nic udělat, ať se budeme snažit sebevíc. Doufejme tedy, že se situace v následujících letech zlepší a budeme si moci říci, že se nám konečně vrací nějaké to štěstíčko, kterému jsme se snažili celou dobu jít naproti ;). Zatím si tedy můžeme jen popřát, aby se nám i nadále dařilo shánět nové perfektní kousky dřev a jiných materiálů, které máme rádi a dělali nám radost v našich životech.

A teď z jiného soudku, momentálně pracuji na dvou opravdu suprových dřevech, která vás zajisté potěší, protože jsou opravdu mimořádně vyvedená. Bohužel jsou stále rozpracovaná, protože byla ve velice špatném stavu a je na nich opravdu dost práce. Každopádně, zítra by jste se mohli teoreticky na jedno z nich těšit, protože tu hlavní a nejtěžší část mám za sebou a nastává druhá, příjemnější půlka zpracování, kterou bych mohl zítra zvládnout. Z tohoto důvodu nepřibylo ani nic nového na stránkách.

Příspěvek byl publikován v rubrice Informace a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *