Včerejší a dnešní hurá akce.

Včera a dnes jsem podnikl výlet za dřevy na moje oblíbené lokality, nicméně žádný šlágr to nebyl. Včera ve Slaném to byla absolutní nula a ačkoliv jsem tam byl s našima a v podstatě jsme tam měli víc očí, neměli jsme absolutně žádný úspěch.

Dneska jsme vyjeli s Martinem poměrně brzo a ačkoliv včerejší běh s bahenními sněžnicemi na holinkách nedopadl úplně dobře, opět jsem měl elán něco z té naší zkamenělé přírody vyžvejknout a to doslova. Jeli jsme totiž na Podbořansko, kde s ohledem na podkladový materiál na poli byla opět bahenní čvachtanda zaručena. Po pár metrech jsme opět nasadili hliněné sněžnice a s radostí jsme prokrosili značný kus terénu v této lokalitě. Šance, že něco najdeme jsme si moc nedávali, nicméně aspoň něco se zadařilo. Zde jsou nějaká fota z terénu. Bylo toho ještě o něco víc, ale po celém dni v tom praseč.. kališti a po přeházení několika tun matroše v jednom remízku, jsem neměl sílu ještě něco fotit.

Podbořansko 1 Podbořansko 2

Příspěvek byl publikován v rubrice Výpravy a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *