Rok poté

Je to neuvěřitelné, ale už je to rok, co jsem tento web založil. Do dnešního dne jsem tu publikoval 56 příspěvků, stránka byla zobrazena 13530x z 2009 unikátních ip adres, za což vděčím i různým spamerům a dynamickým ip adresám mobilních operátorů, nicméně i tak je to slušné na stránky, které jsou úzkopásmově zaměřené na zkamenělá dřeva. Nejvíce čtenářů je samozřejmě z České Republiky, dále pak z Rakouska, Polska a z ostatních států. Tak trošku smutné číslo v těchto statistikách je počet komentářů, kterých je 35, což, jak jistě uznáte, není kdo ví co. Každopádně nevadí, důležité je, že je stále co ukazovat a já jen doufám, že se konečně někdo utrhne a pošle materiál v podobě fotek a textu a tím položí základ spolupráce na tomto webu ;). A abychom neskončili takto skepticky, tak zde je jeden zajímavý kousek z Plzeňska, který jsem sehnal od jednoho pána z Dobřan, ale nevím přesnou Plzeňskou lokalitu. Každopádně na Plzeň je to velice barevný a zajímavý kousek.

IMG_0585

Araukarit Plzeň, velikost: 27×16×7 cm

Bez názvu-1

Příspěvek byl publikován v rubrice Lokality, Plzeňsko a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

4 komentáře u „Rok poté

  1. blahopřeju k prvním narozeninám:-)) nevím jak ostatní ale mě jste svojí prací v této oblasti inspiroval a letos doufám budu mít čím přispět,díky a pokračujte:-)

    • Tak výborně, jsem rád, že to má pozitivní dopad na některé návštěvníky tohoto webu a třeba se to tu časem začne více hýbat ;).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *