Parádička z Očihova

Mnohokrát jsem tu psal, že jsme kdysi s Martinem rabovali v Očihově v době, kdy se tam kopal plynovod Gazela. My jsme tam skutečně sbírali téměř obden, protože to byla jedna z nejzajímavějších akcí, která se za poslední dobu v našem státě udála. Bezva na tom bylo, že se kopalo i přes velice zajímavé lokality se zkamenělými dřevy a my jsme se to pokusili zcela podchytit a vytěžit co šlo. To co tu tedy dnes můžete vidět je jeden z prvních kousků, které jsme tam našli, takže si dovedete představit jaké nasazení jsme tam pak vyprodukovali. Můžu zodpovědně říct, že jsme tam pak nechali veškeré sily a i přes brutální vedra či totální čvachtanice v holinkách jsme tam udělali maximum.

Araukarit, Očihov, 23×17 cm

Příspěvek byl publikován v rubrice Lokality, Podbořansko a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

1 komentář u „Parádička z Očihova

  1. Je pravda, že se spíše specializuji na dřeva z podkrkonoší, takže se přiznám, že dřevům z jiných lokalit moc nerozumím a je to asi škoda. Nicméně sbírání v podkrkonoší je natolik obsáhlé, že někdy na to až nestačím a mám co dělat, abych vše obsáhl. Ale zajímavé.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *