Pozitivní ohlasy a jeden kousek ze Studence?

V poslední době se začali množit pozitivní ohlasy na tento web, za což jsem velice rád a doufám, že to bude i nadále pokračovat. Chtěl bych tedy rovnou poděkovat, že sem chodíte a že to tu má pro Vás smysl. Motivuje Vás to k výletům do přírody, či k získávání vědomostí o tomto bezva koníčku či paleontologii. Někteří z Vás mi poslali i nějaké fotky, což je bezva a pokud by jste chtěli, pošlete k nim i nějaký příběh a já sem s radostí vyvěsím Váš článek. Může to být klidně i z dob minulých, protože to byly zajisté ty nejzajímavější doby pro sběratelství a aspoň by jsme viděli, jak to tu kdysi vlastně bylo.

A teď něco ze dřevníku. Je to přibližně dva roky co jsem koupil od jedné slečny velice hezký suk, který prý našla ve Studenci. Bohužel opět tomu nějak nevěřím, protože ze Studence jsem viděl poměrně dost kusů na to, abych si udělal obrázek o tom, co se tam nachází. Pro mě je to kus, který by mohl být z Líní, protože je značně omletý a barevnost i kresba Líním odpovídají. No nic, udělejte si na tom svůj názor a třeba mi dáte za pravdu.

IMG_1658

Příspěvek byl publikován v rubrice Lokality, Plzeňsko a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *